Eva Knoet zoekt figuranten voor ‘New York film’

18/11 – Om in New York te kunnen laten zien waartoe zij in staat is, heeft de Voorburgse Eva Knoet (24) haar woonplaats als locatie gekozen voor een film over rouwverwerking: ‘Witte Wolken’ heet die. Vanmiddag om 15.00 uur beginnen de opnamen in de Verrezen Christuskerk in Voorburg-West. Morgen vinden opnamen plaats in park Vreugd en Rust. Eva wil regisseur worden en voor de beste opleiding moet je in New York zijn, vindt zij. Maar ja, dan moet je eerst toegelaten worden. Haar ‘Voorburgse’ film ziet zij dan ook als een soort examenstuk. Eva weet overigens al heel veel van film. Zij studeerde de afgelopen vier jaar in Canterbury en Sydney filmwetenschappen. Zij heeft het voor elkaar gekregen dat iedereen gratis aan de film meewerkt; cameramensen, licht- en geluidsmensen en natuurlijk figuranten, die ze nog wel kan gebruiken. Zelfs het bloemstuk voor in de kerk kreeg Eva gratis mee van bloemist Aad de Leeuw. Foto Ap de Heus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.