Golf van kraken: CD gesloopt uit CD-auto

26/11 – Het is al enige tijd flink raak met de kraak in Voorburg. Woningen worden vaker binnengeslopen dan ooit tevoren. Zondag nog aan de Prinses Mariannelaan. De bewoners waren een dagje weg, alles leek goed afgesloten totdat inbrekers via het balkon aan de achterzijde hun kans schoon zagen. Opnieuw dus achterom. Je zou zeggen barricaderen die slaapkamerkant. Wat je ook bedenkt, garantie is nauwelijks te krijgen. Naast al die inbraken in woningen zijn ook de ruiten van auto’s doelwit geworden. In verschillende politieseries op tv wordt precies voorgedaan hoe dat moet. Heel eenvoudig eigenlijk. Voor de politie is het allemaal niet bij te benen, maar zij lanceerde onlangs wel een campagne om niets zichtbaars van waarde in je auto te laten liggen. Maar ja dan heb je nog de cd-installatie. Ook goed moet de kraker gedacht hebben en sloopte de boel eruit na de zijruit met een steen of tegel aan splinters geslagen te hebben. Het gebeurde aan de Koningin Wilhelminalaan zoals Jaap Cramer zag en de foto’s naar Ap de Heus mailde. De auto is van een ambassademedewerker aan het CD-nummer te zien. Welke ambassade het hier betreft weten we niet. Welkom in Nederland.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.