Woej maakt zich op voor bittere sluitingsronde

27/11 – Het hing al enige tijd in de lucht maar Woej ontkomt niet aan reorganisatie door bezuinigingen. Voor de vele gedreven vrijwilligers wordt dat een bittere pil. Officieel moeten zij nog worden geinformeerd, maar een aantal van hen heeft het beroerde nieuws reeds ‘op straat’ moeten vernemen. Begin van het nieuwe jaar gaat het dienstencentrum Noord in Duivenvoorde dicht. Ook de Schuitejager en het Vadercentrum sluiten de deuren. Dat zijn dan drie Woej-punten in Leidschendam. Wat een ingreep voor veel inwoners. Voor zover bekend blijven in Voorburg Oranjehoek en de Groene Loper open. Niet uitgesloten is dat het slechte nieuws gevolgd wordt door een tweede bezuinigingsronde. Waarschijnlijk kost dat weer banen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.