Sinterklaas op openingsreceptie restaurant Bernard

5/12 – Op zijn laatste ronde door Voorburg liep Sinterklaas gisteravond het huisje van Restaurant Bernard niet voorbij. Daarmee verhoogde hij samen met een vioolspelende Piet de feestvreugde tijdens de openingsreceptie van dit nieuwe restaurant aan het einde van de Kerkstraat. De eigenaarsfamilie Prins had er een mooi feestje van gemaakt. Champagne dus voor de gasten die tevens kennis konden maken met de keuken van Bernard, die niets aan het toeval overliet om gisteravond een eerste proeve van culinaire bekwaamheid af te leggen. Restaurant Bernard onderging in krap drie weken tijd een verandering zowel met het interieur als de aanpak t.o.v. restaurant Griff dat hier onlangs de deuren moest sluiten. Ap de Heus nam de foto.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.