Entreeobject Forum Hadriani werkplaats voor kerstbomen

9/12 – Het gemeentelijke entreeobject van Forum Hadriani dat in juni werd geplaatst aan de Prinses Mariannelaan, is ‘ondergesneeuwd’ door de kerstbomenhandel. Uitgerekend hier zijn hekken, kerstbomen, tafels en banieren uitgestald waardoor het object aan het zicht onttrokken wordt. De kerstbomenman zegt er weinig boodschap aan te hebben want ‘we staan hier elk jaar’. De maker van het geschiedkundige entreeobject, directeur Ronald Meekel van het Voorburgse Ontwerp- en fotobureau Same-D, was zeer ontstemd toen hij de camouflage van zijn werk gisteren zag. ‘Wij hadden verwacht en het van te voren ook zelfs aangekaart bij de gemeente dat dit wel voorkomen moest worden’, meent hij. ‘De kerstbomenhandelaar zegt toestemming te hebben om hier ook dit jaar weer te staan, maar dit gaat ten koste van dit zorgvuldig gemaakte object. Het is ook geen goed voorbeeld om zo met dit soort zaken om te gaan’, aldus Meekel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.