Voor tiende keer kerstboom uit Hranice in Voorburg

10/12 – Dit jaar schenkt de Tsjechische zusterstad Hranice voor de tiende keer een grote kerstboom, die op de vertrouwde plaats naast de Oude kerk in de Herenstraat komt. Op donderdag 13 december gaan om 17.00 uur de lichtjes aan en zullen de hele maand in de avonduren blijven branden. Vorig jaar werd de kerstboom, hier gefotografeerd door Ap de Heus, direct na Sinterklaas geplaatst maar in overleg met de winkeliersvereniging is dat nu een week later. Frans van Veen, voorzitter Stedenband met Hranice, hoopt dat Voorburgers de actie wederom mede mogelijk maken door een financiele bijdrage te leveren. ‘Dat kan via bankrekening 52.03.01.498 van de Stedenband onder vermelding: Kerstboom 2012’, aldus Van Veen. ‘Het wordt een sfeervolle Herenstraat’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.