Raadsleden geven Avalex van onderen en willen uitleg

02/01 – D66 en GroenLinks willen opheldering van het College over het dagen lang verzaken van Avalex. ‘Dit is te gek’, vinden woordvoerders van deze partijen over de volle ondergrondse vuilcontainers en het zich ophopen van rommel op diverse plaatsen in Voorburg Noord. Bewoners bellen met Avalex maar dan gebeurt er vervolgens niets. ‘Wat is dit voor een organisatie’, vraagt men zich af. D66 wil nu precies uitgezocht hebben hoe vaak er rond Kerstmis en de jaarwisseling melding is gemaakt van vuil voor de deur, de reactie van Avalex en het tijdstip van verwijderen. Wijkvertegenwoordiger Ap de Heus is de afgelopen week ook al suf gebeld en hij alarmeerde zijn politieke vrienden die zelf poolshoogte namen. Reden om bij Avalex op de deur te bonzen met de vraag of het nu afgelopen mag zijn met al die klachten. Op de foto een berg vuil op het Graaf Florisplein. Buitenlandse toestanden waar iedereen vanaf wil.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.