‘Besmettingsgevaar in verzorgingshuis Het Anker’

03/01 – Het zijn geen gemakkelijke dagen voor bewoners en medewerkers van WZH-verzorgingshuis Het Anker in Voorburg. Voor hen die op de eerste, tweede en vierde verdieping verblijven geldt sinds vorige week een bezoekverbod vanwege besmettingsgevaar. De meeste bewoners moeten ook uit voorzorg op hun kamers blijven en mogen niet van etage wisselen. ‘Er heerst waarschijnlijk een besmettelijk virus dat braken en diarree veroorzaakt’, staat op aanplakbiljetten bij de ingang. Om verspreiding van het virus te voorkomen wordt dringend verzocht geen bezoek aan de bewoners te brengen en zij kunnen niet worden opgehaald voor activiteiten. Een woordvoerder van WZH zegt dat het om een onschuldig, maar ongemakkelijk buikvirus gaat waar mensen een dag goed ziek van kunnen zijn. ‘Het virus heerst in de regio en komt ook voor in de thuiszorg en creches. Waar het vandaan komt in onbekend. We bekijken de situatie van dag tot dag’, luidt de reactie vanuit WZH.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.