Rennie Roos man achter ‘Indonesia Nederland Youth Society’

20 maart – Het zijn super drukke dagen voor Rennie Roos. De Voorburger zit tot zijn nek toe in de organisatie van de ‘Indonesia Nederland Youth Society’ (Asian Studies Leiden University) die zich tot en met 24 maart presenteert tijdens de Pasar Malam op het Malieveld. ‘We willen ons promoten en nieuwe contacten opdoen’, zegt Rennie. ‘Als hoogtepunt van de week organiseren wij samen met de Indonesische Studenten Vereniging (PPI Belanda) een Flashmob in de vorm van een traditionele Indonesische dans op het Malieveld’ (http://www.facebook.com/photo.php?v=608293332532173). De Indonesische ambassadeur, mevrouw Retno Marsudi, kan het vele werk van de jonge Voorburger wel waarderen en ging samen met hem op de foto. De eerste dag op de Pasar Malam Indonesia was al meteen een groot succes. Rennie: ‘Als hoogtepunt van de dag hebben wij de heren Nikolaas van Dam (voormalig ambassadeur), de Ben Bot (Voormalig Minister) en Frans Timmermans (Minister BuZa) kunnen overtuigen om met ons rond de tafel te gaan zitten. Voor ons is dit een teken dat nu ook de Nederlandse top-politici de plannen van de Indonesische en Nederlandse jeugd serieus nemen’. Wat een fraai succes!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.