Filmmaakster Eva Knoet ziet Voorburg als springplank

18 juni – Haar hartewens is nog altijd om een filmcarriere in de VS te kunnen beginnen, maar dat gaat zomaar niet. Een proeve van degelijke bekwaamheid is er inmiddels wel zeker met de speelfilm ‘Witte Wolken’, die Eva Knoet vorig jaar op diverse locaties in Voorburg maakte met een uitermate beperkt budget. Dat pleit al voor Eva, die haar film zondag 23 juni om 18.00 uur en woensdag 26 juni om 19.00 in de bioscoop Pathe aan het Buitenhof mag laten zien. ‘Witte Wolken’ gaat over het rouwproces bij nabestaanden. Vorig jaar kreeg Eva Knoet van bloemist Aad de Leeuw een kleine sponsoring in de vorm van een fraai boeket dat nu in de bioscoop terug te zien is op het witte doek. ‘Het is een mooie film geworden’, zegt Eva, ‘en als ik hiermee n Amerika terecht kom zal ik Voorburg altijd blijven zien als springplank’. De film kon dankzij bevriende vrijwilligers gemaakt worden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.