IJver te over om aan te geven hier vooral niet te parkeren

22/11 – De parkeerplaatsen op de Koningin Julianalaan (het gedeelte nabij de Mgr Van Steelaan) worden vernieuwd en dat betekent dat er even geen ruimte is voor auto’s. En het is ook goed dat de werkzaamheden duidelijk aangegeven worden. Maar zo goed dat zelfs de overtreffende trap tekort schiet, hoeft nu ook weer niet. IJver te over, zou je kunnen zeggen. De situatie werd vandaag gesignaleerd door Ap de Heus die langs fietste en nog eens omdraaide om te zien of het echt zo was wat hij zag. In plaats van een groot rood lint en een bord bij de inrit van de parkeerplaats zou afdoende moeten zijn. Nee, per parkeerplaats is een bord geplaatst met het verzoek hier pas na 26 november weer te parkeren. Zes borden voor zes parkeerplaatsen. Vreemd en onnodig extra werk, vindt ons aller ‘no nonsens Ap’. Of geldt een andere verklaring?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.