Gemeente legt sluiting ServiceCentrum alsnog onder de loep

24/11 – De kans is groot dat Voorburg toch een ServiceCentrum, dan wel ServicePunt, behoudt. Daarmee zou de gemeente alsnog tegemoet willen komen aan de talloze verhitte reacties van Voorburgers op het bezuinigingsbesluit om het ServiceCentrum aan de Herenstraat volgend jaar te sluiten. Hoe of wat precies staat nog niet vast, maar er wordt ook politiek gezocht naar een mogelijkheid om dat besluit (ten dele) zo aan te passen dat Voorburgers niet voor alle burgerzaken naar het verre stadskantoor in Leidschendam hoeven te reizen. Naar wij goed beluisteren liggen er nu vier opties op tafel: 1. Gedeeltelijke openstelling van het bestaande ServiceCentrum op een bepaald deel van de dag. 2. Het inrichten van het witte pandje ’t Swaentje naast Huize Swaensteyn als Informatie-ServicePunt in combinatie met een VVV-functie. 3. Het benutten van de centraal gelegen bibliotheek binnen het winkelcentrum Koningin Julianalaan. 4. Voorlopig uitstel van de voorgenomen sluiting van het huidige ServiceCentrum. Beter ten halve gekeerd dan ten hele …

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.