Gevaar dreigt bij aanleg nieuw fietspad Kerkbrug

3 december – Het is nu wel heel goed uitkijken daar bij de Kerkbrug. De aanleg van een fietspad leidt tot een onoverzichtelijke verkeerssituatie, die zo te zien ondergeschikt lijkt aan het alles overhoop halende werk. Menige fietser en scooter moeten balans zien te houden. Het is wringen geblazen, ook voor voetgangers die op de been proberen te blijven. De toegang tot de Kerkbrug is altijd al een beetje riskant en nu zeker bij het oversteken van de Westvlietweg. Dit leidde eerder tot ernstige ongelukken. Honderden scholieren op weg naar o.a. het St. Maartenscollege en het Gymnasium Novum passeren hier ’s morgens en ’s middags. Nogal chaotisch! Foto’s Ap de Heus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.