Geen misstapjes meer bij opstapjes Huygenstraverse

3 december – Bij de opening van het Stationsplein deze zomer zei een van de aanwezigen dat de opstapjes wel eens misstapjes zouden kunnen worden. De verhogingen waren moeilijk te zien. Vandaag is dat hersteld door de treden beter zichtbaar te maken met witte streepjes. Een karwei waardoor het plein, sinds kort Huygenstraverse geheten, met linten werd afgezet. Door de witte streepjes zal het hier, met name in de donkere uren, veiliger zijn. Foto’s Ap de Heus.

Reactie van M. Pinkse: ‘En als er dan ook wat gedaan wordt aan een betere zichtbaarheid van het fietspad, dan is het helemaal af!’

Reactie I. Girosetti: ‘Zouden stroken kleine blauwe ledlampjes niet beter geweest zijn? Daarmee worden in het buitenland ook voetgangersoversteekplaatsen en fietspaden afgezet’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.