Grote actie van Avalex: De spuit op al die vuile containers

25/11 – Alle nieuwe ondergrondse afvalcontainers in Voorburg worden binnenkort met een speciale spuitactie van Avalex gereinigd. En dat is hard nodig ook. De containers mogen dan nog geen enkele maanden oud zijn, ze staan er nu al vervuild bij en dat leidde tot aanmerkingen van veel Voorburgers. Ap de Heus zag het ook en maakte er een foto van en die bereikte weer de mensen van Avalex. Nee dat kan de bedoeling niet zijn als je ‘opgeruimd staat netjes’ in het vaandel hebt. De spuit erop dus, besloot de directie. Afvalcontainers maken deel uit van de woonomgeving en die moet je dus goed onderhouden. Avalex gaat nu zelf ook van tijd tot inspecties uitvoeren om vervolgens de containers weer goed ogend te krijgen. Pluim voor Avalex.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.