Laadpaal bijna klaar om ‘brandstof’ te tanken

5 december – Even de accu van de elektrische auto opladen. Dat kan al op vier verschillende plaatsen in de gemeente. De voorlopig laatste en vijfde elektropaal wordt hier geplaatst aan de Van de Wateringelaan. Ap de Heus was in de buurt en maakte er deze foto van. Bij de paal komt een gereserveerde parkeerplaats voor de milieubewuste automobilisten die de stekker erin willen doen om weer voldoende stroom bij te tanken. Er is schone brandstof in overvloed.

Een ander nieuwtje aan dezelfde Van de Wateringelaan (tegenover de oplaadpaal) is dat bij rijwielhandel Mikai nu ook winterbanden voor fietsen verkocht worden. De verkoper zegt dat het profiel van de banden berekend is op sneeuw en ijs. Daarmee zou meer grip op de weg te krijgen zijn. Het is voor het eerst dat je naast de winterbanden voor auto’s nu ook de fiets daarmee kunt uitrusten. Aardig bedacht, maar het is beter bij gladheid niet te fietsen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.