Gemeentebelangen (GBLV) prijst vrijwilligers Vlietdagen

10 december – Je hoort nog wel eens dat vrijwilligers te weinig schouderklopjes krijgen, terwijl ze toch de masserende olie zijn waarop de motor van de samenleving soepel loopt. Daar zijn we het helemaal mee eens. Voor Gemeentebelangen reden om daar even bij stil te staan en Dick Meuldijk uit het grote leger naar voren te halen en hem in het zonnetje te zetten als voorzitter van de plaatselijke Evenementencommissie. GBLV zorgde voor een smakelijke attentie die hem verraste. Waardering dus voor de organisatie van de Vlietdagen met alle vrijwilligers die er iets moois van maakten. Fractievoorzitter Hans Peter Klazenga: ‘Dick zet zich al enige jaren in voor een recreatieve gemeente. Een samenleving zonder vrijwillige inzet van veel betrokken mensen, is een samenleving zonder ziel’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.