Van en naar Den Haag weer via tunnel Spinozalaan

12 december – Vanaf de Spinozalaan en Nicolaas Beetslaan kunnen voetgangers, fietsers en brommers weer makkelijk de Haagse wijken Mariahoeve en Bezuidenhout bereiken. Meer dan een half jaar is de tunnel bij het voormalige CBS-gebouw gesloten geweest voor de NS om de grond aan Haagse kant bouwrijp te maken. Dat betekende het vertrek van veel gebruikers van volkstuintjes. Ook de paardenstallen aan de Loolaan moesten er aan geloven. Vorig jaar deed zich daar in de puinhoop nog een ernstig ongeluk voor met een jongen uit de Jan Mulderstraat die zich bij het spelen verwondde aan rondliggend glas. Maar ook Hagenaars kunnen weer makkelijker naar Voorburg en hoeven niet meer over de Laan van Nieuw Oost Indië. Wat er in het nieuwe gebied gaat komen is nog onbekend, maar bebouwing is een van de opties. De vrouw op de schildering links ziet er tamelijk verward en verdrietig uit. Vast ruzie. Foto’s Ap de Heus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.