Peter Bastinck tijdelijk opvolger Joep van der Wolk

12 december – Na de negatieve berichtgeving over voorzitter Joep van der Wolk van de nieuwe stichting Ondernemersfonds Oud-Voorburg heeft deze in overleg met het bestuur per direct zijn functie neergelegd. Tijdelijk opvolger is de ondernemer Peter Bastinck, directeur van Neptune Home aan de Herenstraat 6. Als lid van de werkgroep was hij al intensief betrokken bij de oprichting van het fonds. ‘Wij willen benadrukken dat deze bestuurswijziging noch een oordeel, noch een erkenning impliceert van de inhoud van de berichtgeving omtrent de heer Van der Wolk’, aldus Bastinck, die hem bedankt voor zijn inzet in de afgelopen maanden. Mogelijk dat ook het vestigingsadres Herenstraat 81 wordt aangepast. Hier is ‘Annemarie’ gevestigd, de gelijknamige echtgenote van Van der Wolk. De onder zware druk genomen bestuurswisseling maakt het ook voor de politiek eenvoudiger om op de ingeslagen weg voort te gaan. De gemeentelijke support aan het fonds staat volgende week op de agenda van de gemeenteraad.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.