Rita en Charles bij nieuw begin van ander restaurant

26/11 – Lange tijd was Veursestraatweg 10 bekend als restaurant Grand William. Nu heeft daar Café-Restaurant FLOW-ENZO de deuren geopend met chef-kok Michel de Langen aan het culinaire roer. Bij de opening was ook Rita Verdonk van de partij die nog maar net het afscheidsfeestje van haar TON achter de rug heeft, hier in gesprek met oud internationaal voetbalscheidsrechter Charles Corver. Misschien ging het ook wel even over de uit de hand gelopen soap bij Ajax. ‘De genodigden waren onder de indruk van de nieuwe sfeer’, meldt fotograaf Ot Douwes. ‘De bar heeft een warme uitstraling en het personeel is zeer betrokken aanwezig’. Het nieuwe horecabedrijf heeft ook een poolbiljartroom en mikt daarmee ook op de jongere generatie. Veel succes toegewenst en hopelijk krijgt FLOW-ENZO als restaurant wel een 10 op dit adres. Lang niet eenvoudig, maar als je daar niet voor gaat, deugt het ook weer niet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.