Lastigvallen van overheidsmensen: 2000 Dollar boete

2 januari – Oud-Voorburger Hans van der Bergh die lange tijd geleden emigreerde naar Canada, leest nog altijd mee wat er in zijn voormalige vaderland gebeurt. Zo ook de geweldpleging tegen mensen van de brandweer en politie tijdens de jaarwisseling. Hij mailt ons een foto uit een tram in Toronto die genoeg zegt over de aanpak van het lastig vallen van ambtenaren onder wie ook trambestuurders. De boete die je er in Canada voor kunt krijgen kan oplopen tot 2000 Dollar of zes maanden de bak in met de aantekening van een criminele daad in het persoonsregister. Tenminste een keer per dag is daar wel een trambestuurder die door iemand lastig gevallen wordt, staat op het bord te lezen. ‘Behandel de bestuurder zoals u behandeld wilt worden’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.