Het spoor bijster met nieuw bord Prins Bernhardlaan

2/12 – Wat de eerder dit jaar overleden ‘gemeentelijke bordenman’ John van der Meer ook deed, het was altijd welgedaan. Alles wat hij aan borden en palen langs de weg in Voorburg monteerde klopte als een bus, een ambtenaar waar je op kon bouwen. Dat kan nog even niet gezegd worden van de man die het nieuwe straatnaambord monteerde dat de verkeerde weg wijst naar de Prins Bernhardlaan op de kruising met de Rembrandtlaan. Als je dat bord als niets vermoedende weggebruiker volgt leidt dat tot dwalen in Voorburg met boosheid tot gevolg. Het hoort een kwart slag gedraaid te worden om de Prins Bernhardlaan goed te duiden conform het Voorburgse stratenplan. De nummers onder deze Prins Bernhardlaan gelden bovendien voor de Rembrandtlaan. Mogelijk dat de nieuwe bordenman bij het ophangen even de weg kwijt was.

REACTIE Albert Jan van Vliet: ‘Dit is al jaren zo. Ik wilde er al eerder melding van maken bij Voorburginsite, maar als ik mijn camera bij me had, had ik groen licht. De verwijzing naar de huisnummers van de Prins Bernhardlaan 250 t/m 514 zorgt ervoor dat het bord zo geplaatst is als het is. Maar het zit op de Rembrandtlaan. Lastig voor de gemeente’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.