Nieuwe kerstfair van Lions Club Prinses Marianne

8/12 – Als het aan de dames van de Voorburgse Lions Club Prinses Marianne ligt wordt het een Kerst met alles erop en eraan. Zaterdag presenteren zij zich op een Kerstfair in de Voorhof bij de Oude Kerk. Zoals de bonte foto van een eerdere editie laat zien ontbreekt het aan niets om de kerstdagen extra feestelijk te maken. Alleen al door de fair te bezoeken raken bezoekers helemaal in de sfeer van kerst. Uit ervaring weten we dat je hier kerstkransen kunt kopen waarvan je ziet dat die met veel gevoel en liefde gemaakt zijn. Komen dus, ook nog eens omdat de opbrengst van de fair bestemd is voor Hospice Het Vliethuys. Een heel mooi doel. Wethouder Gregor Rensen draagt zorg voor de opening om 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom tot 17.00 uur.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.