Haagse gemeentebezit ligt op Voorburgse straatput

19/12 – Dat je veel zaken met een gerust hart kunt overlaten aan wijkvertegenwoordiger Ap de Heus was Voorburg Insite wel bekend, maar dat hem zelfs de ‘kleine lettertjes’ op de grond niet ontgaan bewijst hij met bijgaande foto. De Heus mag intussen wel het arendsoog van de gemeente genoemd worden. Wie anders ziet dat een putdeksel op de Van Arembergelaan tegenover de bloemenkiosk, geregistreerd bezit is van de gemeente Den Haag met stadslogo en al? Je moet het maar zien! De vraag is natuurlijk hoe zo’n ijzeren Haagse deksel op een Voorburgse put komt te liggen. Kwam de gemeente er een tekort en werd de stadsburen gevraagd in te springen of werden hier ooit straatwerkzaamheden uitgevoerd door een Haags bedrijf dat zo’n deksel achter in de auto had liggen en verder niet keek naar de eigenaresse. Of is het een grap? Dan kan het heel goed zijn dat ergens in Den Haag nu een Voorburgse putdeksel ligt. Het gaat ons te ver om Ap de Heus te vragen dit uit te zoeken. Een dekselse Voorburger is hij overigens wel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.