VVD: ‘Weglopen leidt tot onnodig paniekvoetbal’

30 november – De VVD zegt het in hoge mate te betreuren dat Gemeentebelangen heeft besloten de coalitie te verlaten. ‘In plaats dat GBLV nu verantwoordelijkheid neemt en meehelpt de problemen op te lossen, maken ze de problemen groter’, zegt  VVD-fractievoorzitter Astrid van Eekelen. ‘We begrijpen dat het niet meevalt om tegenwind te krijgen en daarmee om te gaan, zeker als je ook de wethouder Financiën levert. De VVD loopt daar echter niet voor weg. Niet voor niets heeft de VVD gepleit voor een raadsenquête om de onderste steen boven te krijgen, ook over verantwoordelijkheden binnen het College. Dus niet voortijdig weglopen, want dat leidt tot onnodig paniekvoetbal. Dit is heel slecht voor de gemeente, ook gezien de nieuwe zorgtaken waarvoor ze verantwoordelijkheid wordt. We hebben nu alle hens aan dek nodig’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.