Politieke situatie centraal in vergadering 2 december

1 december – Bericht van de Griffier mevrouw Jacqueline van den Honert:

Nu GBLV het vertrouwen heeft opgezegd in coalitiepartner VVD, heeft dit naast politieke gevolgen ook praktische gevolgen voor de vergaderingen van de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg. De geplande vergaderingen van de commissie Maatschappelijke Activiteiten vanavond, 1 december en de gecombineerde commissies Openbaar Gebied en Algemene Zaken op 2 december gaan niet door. In plaats daarvan is er een extra vergadering van de gemeenteraad op dinsdag 2 december om 19.30 uur. Het enige bespreekpunt van die vergadering is de politieke situatie die is ontstaan. De vergadering vindt plaats in de raadzaal van Huize Swaensteyn , Herenstraat 72 Voorburg’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.