Winkel Herenstraat model voor training oorlogsvoering

3 december – In oktober opende minister Opstelten het Nationaal Trainingscentrum in Vught. Daar vinden trainingen plaats op het gebied van chemische, biologische, radiologische en nucleaire incidentenbestrijding. Klaar voor een oorlogssituatie zou je zeggen. Er wordt getraind door militairen en hulpverleningsinstanties. Het centrum bevat verschillende gebouwen, waaronder een realistisch nagebouwd metrostation maar bijvoorbeeld ook een restaurant en delen van een vliegtuig. Maar ook, om het heel dicht bij huis te houden, een winkelstraat. En wat ziet een opmerkzame lezer van Voorburg Insite? Dat van die straat de winkel van Hesseling Woningtextiel uit de Herenstraat deel uitmaakt, inclusief de naam op het raam. Goed gezien.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.