Kerstboom uit Hranice arriveert op 8 december

4 december – Voorzitter Frans van Veen van het Hranice-comité is vanochtend gebeld met het bericht dat de ‘kerstboom 2014’ in de bossen bij Hranice geveld is en al onderweg gaat naar Voorburg. ‘Ik hoop de boom maandagmorgen 8 december in de Herenstraat binnen te zien komen als deze door het inmiddels vertrouwde transportbedrijf  Cross Border Logistics uit Zevenaar wordt afgeleverd’, zegt Van Veen.

De boom komt weer in de tuin van de Oude Kerk. Donderdag 11 december om 17.00 uur gaan de lichtjes aan en wordt het geheel muzikaal begeleid door de Carroll Singers van de Lusthofschool en de muzikanten van Muziekvereniging Sint Caecilia. Van Veen: ‘De werkgroep stedenband Hranice nodigt iedereen uit om bij het ontsteken van de lichtjes aanwezig te zijn om zo de kersttijd in te luiden’.

De voorzitter heeft nog wel een beleefd doch dringend verzoek. ‘Het comité komt nog wat te kort om alles te bekostigen’, zegt hij. ‘Help aub mee om deze traditie te kunnen voortzetten en doneert u op onze rekening NL 69 ABNA 0520301498. Elk klein bedrag is welkom! Alvast dank’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.