‘Groene gemeente’ neemt het niet zo nauw

2 januari –  Hartelijk welkom in het Zijdepark. Leuk om hier een gezond ommetje te maken met de kinderen of vanaf hier in Leidsenhage te gaan winkelen. Of liever toch niet? We zijn hier bij de ingang van het Zijdepark bij het Shell-tankstation aan de Noordsingel. Het is uitkijken om niet in diepe bandensporen terecht te komen van vrachtauto’s die bij Albert Heyn komen laden en lossen maar veel te weinig ruimte hebben. De zware auto’s kunnen hier bijna geen kant op en manoeuvreren zich een ongeluk. Het toegangspad tot het park is bijna niet meer te zien. Kuilen die ontstaan vullen zich met regenwater. Volgens enkele omwonenden is deze situatie al maanden het geval. Zij hebben een klacht ingediend bij de gemeente. We mogen hopen dat de betrokken wethouder hier snel orde op zaken stelt, want de afdeling onderhoud is hier al heel lang niet geweest. De gemeente pretendeert ‘groenkwaliteit’ hoog in het vaandel te hebben.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.