Aanpassing bouwplan Rustoord naar Gemeenteraad

25 november – De gemeente meldt dat op dit moment nog niet bekend is wie de woningbouw op de locatie Rustoord aan de Raadhuisstraat gaat ontwikkelen. WoonZorgcentra Haaglanden werkt samen met corporatie WoonInvest aan het daar realiseren van een modern woonzorgcentrum. Bewoners die eerder dit jaar beroep hadden aangetekend tegen het mogelijk hinder ondervinden van koplampen van voertuigen die de parkeergarage verlaten, kregen van de Raad van State gelijk. Het college van B&W heeft het bestemmingsplan Rustoord nu zo aangepast dat bewoners van de appartementen in de Raadhuisstraat geen lichthinder meer ondervinden. Een begroeid scherm tegenover de uitrit van de garage, moet dit voorkomen. De planning is dat de gemeenteraad op 15 december a.s. het aangepaste bestemmingsplan vaststelt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.