Niks wifi, ‘hier kom je om te praten en te proeven’

30 november – Na zo’n 5 jaar aan de Herenstraat 114 zijn Italiaanse winkel Elpidio Enoteca opgezet te hebben kwam de best gewaagde uitbreiding op nummer 87. Naast verkoop van delicatessen en ovenwarme pastamaaltijden waarmee zijn geboorteland hem vertrouwd maakte, moet Elpidio het ook hebben van kookworkshops en wijnproeverijen. ‘Dat vraagt om beleving en aandacht’, zegt hij. Ziehier ook de reden om niet aan wifi te willen beginnen, zoals hij ook duidelijk op een bord te kennen geeft. ‘Praat met elkaar in plaats van te wifi-en’, zegt hij ermee en ‘Doe dat maar thuis’. Zo’n huisregel moet je vandaag de dag wel aandurven met 2 uitroeptekens en een streep. Mooi.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.