Vertrouwensbreuk tussen OR en bestuur van Woej

3 december – Directeur Jan van der Werf en de Ondernemingsraad (OR) van Stichting Woej hebben hun vertrouwen in het bestuur opgezegd. Als het bestuur daar geen consequenties aan verbindt dan neemt de directeur ontslag. Dit schrijven Irene Meijers en Margreet Adam namens de OR aan wethouder F. Kist. De vertrouwenscrisis binnen de welzijnsorganisatie komt vanavond aan de orde in de raadsvergadering van de commissie Maatschappelijke Activiteiten. De wethouder is onlangs betrokken geraakt bij het vinden van een oplossing in het conflict en heeft een route uitgestippeld om het onderlinge vertrouwen te herwinnen.’Maar het bestuur blijft volstrekt zijn eigen gang gaan’, zegt de OR, die de wethouder adviseert eveneens het vertrouwen in het bestuur op te zeggen. Mocht het ‘destructieve bestuur’ niet aftreden dan ‘zullen de OR en het personeel vanaf woensdag 9 december actie uitvoeren om de ernst van de situatie uit te dragen’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.