Bestuur Woej met onmiddellijke ingang afgetreden

8 december 23.00 uur – Raadslid Philip van Veller (VVD) heeft vanavond bekend gemaakt dat het bestuur van de in crisis verkerende welzijnsorganisatie Woej met onmiddellijke ingang is afgetreden. Daarmee is het bestuur tegemoet gekomen aan het ultimatum dat de Ondernemingsraad had gesteld. Medewerkers en vrijwilligers Woej kondigden eerder vandaag aan om woensdagochtend van 11.30 tot 12.00 uur bij het Raadhuisplein in Leidschendam een stil protest te houden. Daarmee wilden zij  duidelijk maken dat zij ‘monddood worden gemaakt door dit bestuur’, zeggen Irene Meijers en Margreet Adam namens de Ondernemingsraad (OR) van Woej.

Het werk van Woej gaat gewoon door. De gemeente stelt een interim voorzitter aan om nieuwe bestuursleden aan te trekken. De voorzitter krijgt ook de opdracht om een ontwikkelagenda op te stellen om het functioneren van de organisatie te verbeteren. Wethouder Floor Kist zegt de stap van het bestuur te waarderen om de continuïteit van de organisatie te borgen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.