College besluit tot oplaadplaats in bomvolle straat

4 januari – Is het gewenst dat de gemeente een oplaadplaats voor elektrische auto’s inricht in een straat waar het al heel moeilijk parkeren is door alle voertuigen die er met moeite geparkeerd kunnen worden? De bewoners mevrouw J. Molle en P. van der Breggen uit de Opwijckstraat vinden duidelijk van niet en tekenen bezwaar aan tegen het besluit daartoe van het College d.d. 19 oktober.

Deze bewoners kwamen er bij toeval achter dat de oplaadplaats er komt als een van 12 locaties die in de gemeenterubriek van 4 november genoemd worden. De bewoners vinden dat er dichtbij (bij Total aan het Oosteinde) veel betere plekken te bedenken zijn die als minder belastend in hun autobomvolle straat zullen worden ervaren. Bovendien, zo zeggen de bewoners, hadden ze wel graag over het verkeersbesluit bijtijds geïnformeerd willen worden en dat zij er niet via via van op de hoogte gesteld moesten worden. ‘Wat bedoelt het college met het betrekken van de burgers bij  gemeentelijke besluiten?’, staat in hun brief. Een goede vraag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.