Met komst Sinterklaas ook de schaats in beeld

schaatsen-img_721512 november – Een hartelijk welkom voor good old Sinterklaas vandaag in Voorburg (gelukkig zonder detectiepoortjes aan het begin van de Herenstraat of de Oude Haven) waar de Goed Heiligman na het middaguur arriveert. Aan burgemeester Klaas Tigelaar de eer om Sint voor het eerst in Voorburg te begroeten. Met zijn komst gaan alle kinderen spannende weken tegemoet. Komt hij thuis of op school langs of niet? Moet rekening gehouden worden met slecht weer? Is er misschien een koufront onderweg? Het is nog te vroeg om alle vragen te beantwoorden maar voorbereid zijn om flink dalend kwik kan geen kwaad, moet de winkelier gedacht hebben en zette dit bord in de etalage.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.