Rennende kerstmannen voor het goede doel

kerstman-061716_race_start19 november – Een week voor Kerstmis (op 17 december) is het een en al rood dat de klok slaat in de Herenstraat en omgeving. Dan vindt – naar Amerikaanse voorbeeld – de Eerste Rotary Santa Run Voorburg plaats, een plezierloop van drie kilometer waarbij alle deelnemers een kerstmannenpak aan hebben. Burgemeester Klaas Tigelaar lost het startschot. Met de opbrengst wordt een goed doel gerealiseerd: het groene schoolplein van de openbare basisschool De Parachute aan de Van Lodensteijnstraat. De inschrijving voor deze Santa Run loopt via www.voorburg.rotarysantarun.nl. Deelname is 10 euro p.p, inclusief een pak, dat je mag houden. Het staat vrij om een baard te plakken zoals we op de foto zien.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.