Meldpunt en Handhaving even uit de koers

21 november – Het Gemeentelijk Meldpunt Openbaar Gebied en het Hoofd afdeling Handhaving kreeg van een ingezetene twee mails (3 okt en 13 nov) over het herhaaldelijk parkeren van grote voertuigen in de Van de Wateringelaan. Dat was het afgelopen weekeinde opnieuw het geval ondanks de verbodsborden die her en der staan waarop de tijden vermeld staan wanneer deze voertuigen hier niet mogen staan. Handhaving? Nee, geen handhaving. Jammer genoeg bleven antwoorden op de genoemde mails uit. Dat is niet goed en bovendien ergerlijk. grote-voertuigen-13-11-16-003De ingezetene liet het er niet bij zitten. Na aandringen kwam er wel een mail van het Meldpunt (zonder onderwerp en geen registratienummer) dat de klacht zou worden behandeld. De ingezetene greep echter weer naar de telefoon en attendeerde het Meldpunt er fijntjes op dat deze melding een registratienummer diende te krijgen. Het antwoord luidde: ‘Zal plaatsvinden’. Kan Handhaving misschien eens bij het Meldpunt aankloppen en vragen wat hier aan de hand is. En dan graag meteen door naar de Van de Wateringelaan om vast te stellen hoe daar een verbod met dikke banden wordt getreden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.