Na lange lijdensweg begin van Nieuw Rustoord

1 december – Als eerste teken voor de nieuwbouw van woonzorgcentrum Nieuw Rustoord aan de Raadhuisstraat wordt op 5 december een symbolische daad verricht. Op de bouwgrond gaat een spade de grond in. De feitelijke bouw voor WZH Nieuw Rustoord begint pas ergens in de eerste helft van 2017.  Het gaat plaats bieden aan 92 bewoners met dementie. Voordat op maandag rond 12.00 uur de schop de aarde in gaat wordt in gebouw Sionshaven de grond van de bouwlocatie overgedragen van de Diaconie via WZH aan woningcorporatie Wooninvest. Daarmee komt een einde aan de jarenlange lijdensweg van onderhandelingen, discussies, rechtszaken en inspraakrondes die er tot vervelends toe aan vooraf gingen. In 2010 sloot Rustoord zijn deuren die naar verwachting eind 2018 weer open gaan na 1,5 jaar bouwen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.