Van Dop in zee met jubilerend VCC (85)

Wijnkoperij Van Dop ondertekening20 juni – Afgelopen weekeinde bestond hoofdklasser Voorburg Cricket Club (VCC) 85 jaar. Zonovergoten felicitaties te over dus. Bij die gelegenheid memoreerde voorzitter Jos Jochemsen (rechts) het nodige uit parate kennis. Een bijzonder extraatje was dat Wijnkoperij Van Dop (Oosteinde) zich voor drie jaar als sponsor verbond aan de club met een van de mooiste cricketvelden van Nederland. Wat wil je nog meer op zo’n jubileum. Eigenaar Joost van den Hurk tekende de bijbehorende overeenkomst. Fotograaf en clubicoon Mark Steffelaar legde het moment vast. Op de achtergrond speelt VCC1 tegen het Capelse Sparta, dat de wedstrijd won. Dat was even het enige minpuntje voor de feestende club.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.