Lions gaan los voor het goede doel

lions carnaval DSC0244812 oktober – Deze maand gaan veel Duitsers los tijdens hun traditionele ‘Oktoberfesten’. Het succes daarvan bracht het feestcomit√© van Lions Club Voorburg vorig jaar op het idee iets vergelijkbaars te organiseren. Toen voor het eerst en nu het afgelopen weekeinde met een tweede editie compleet met o.a. lederhosen, dirndles, bratwurst, een goed orkest en zelfs in Duitsland gehaald bier. De opbrengst van dit vriendenfestijn (uit kaartverkoop 2.ooo euro) kwam ten goede aan Stadstuin Rusthout. Tussen de zwierige bedrijven door lukte het Lions-hoffotograaf Jaap Stelling¬†het evenement voor het nageslacht treffend vast te leggen.¬† lions carnaval 068

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.