Burgemeester heeft er geen spijt van

Burgemeester Hospice IMG_350113 oktober – In de aula van het Veurs Voorburg College werd gisteravond een andere festiviteit gehouden voor een goed doel. Het betrof het de derde editie van het Vliethuys Diner ten bate van het Hospice Voorburg. Circa honderd gasten genoten van het (culinaire) programma dat onder aanvoering van lokale chef-koks door leerlingen tot een succes werd gemaakt. Aan het einde van de avond werd onder groot applaus de opbrengst bekend gemaakt: 8000 euro!

Onder de gasten o.a. ook burgemeester Klaas Tigelaar die door de ‘Crazy Ladies’ gevraagd werd welk lied zij ten gehore moesten brengen. Het werd zo te zien in samenspraak met gemeentesecretaris AndrĂ© Huykman (rechts) ‘Je Ne Regrette Rien’ van Edith Piaf. De titel sloeg toepasselijk op de periode van een jaar dat Tigelaar nu burgemeester is. De keuze werd gemaakt uit een serie liederen die op kaartjes zichtbaar werden door het optillen van de rok.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.