Prentkunst en zw-fotografie gidsen door de tijd

27 oktober – Met de prentententoonstelling ‘Spraakmakende personen in Voorburgse prentkunst’ in Woonzorgcentrum de Mantel neemt de Voorburgse Drs. Gerard Duijvestein de bezoeker mee in een reis door de tijd. De prenten behoren tot zijn uitgebreide privécollectie. Op dinsdag 31 oktober (van 14.00 tot 15.00 uur) geeft de prentkunstverzamelaar een toelichting op het tentoongestelde gegeven.

sok IMG_3734Van de Mantel naar museum Swaensteyn waar de tentoonstelling ‘3x Zicht op Zien’ is geopend. De tentoonstelling toont een gedeelte van de zwart-wit foto’s van theaterfotograaf Pan Sok (rechts) de gedetailleerde pentekeningen van acteur Eric Schneider en de expressieve schilderijen van beeldend kunstenaar Stephanie Knage. De tentoonstelling is te bezoeken t/m zondag 3 december. In een video vertelt Sok zijn geheim achter zw fotografie.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.