Behuizing statushouders in oud-ministerie

4 januari – Het voormalig ministerie van Sociale Zaken bij station Laan van NOI (Anna van Hannoverstraat) wordt verbouwd tot woonruimte voor in totaal 175 statushouders en Hagenaars. In dit gebouw komen ook werkplekken voor ondernemers, kunstenaars, maatschappelijke organisaties en ambachtslieden. Samen met de nieuwe bewoners vormen zij vanaf februari 2018 een zogenaamde community. Statushouders IMG_1289Deze gemeenschap is bedoeld om de mensen een zo goed mogelijke start te geven. Vorige maand hebben omwonenden in Den Haag en Voorburg een brief ontvangen met een uitnodiging voor het bijwonen van een omgevingsoverleg op 24 januari en een Open Huis op zaterdag 27 januari tussen 10.00 en 13.00 uur. Ook Voorburgse buurtbewoners kunnen zich tot 22 januari opgeven voor het Open Huis via het e-mail adres: statushouders.hh@denhaag.nl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.