Zeven partijen dingen om stem kiezer

bord 20180224_17071024 februari – De zeven politieke partijen die in Leidschendam-Voorburg mee doen aan de verkiezingen hebben elk in gelijke mate uitstalling gekregen langs de weg. Samen dingen ze naar de stem van de kiezer. In drie gevallen geven de partijen het gezicht mee van hun lijsttrekker. En dan passeer je in de auto dit bord. In een korte flits gemeten trekt de affiche met Nadine Stemerdink (PvdA) de meeste aandacht. Zij knalt er best positief uit. Dat moet ook wel want landelijk zit de PvdA diep in de put na de publieke afrekening door slecht beleid van voorman Asscher op gebieden als ouderenzorg en armoedebestrijding. Een dringend gewenst goed punt qua uitstraling en communicatie dus voor Stemerdink lokaal, gevolgd door de affiches VVD en GroenLinks. In deze waarneming scoort GBLV (Lijst 1) laag. Of het allemaal van invloed is op de uitslag van 21 maart zullen we zien.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.