Is dit een ‘heterdaadje’ of niet?

dig

11 maart – Dit bericht ontvingen wij van Ap de Heus. ‘Deze foto kreeg ik van een bewoner uit de Von Geusaustraat waarop iemand uit een autobus vanmiddag dozen dumpt bij de containers waar een gemeentebord staat met daarop het risico  van een bekeuring  (104 euro) als je hier afval achterlaat’. Tot zover. Een heterdaadje? De Heus stuurde het bericht ook naar de wethouders Stemerdink (PvdA) en Kist (GroenLinks), die respectievelijk openbare ruimte en Avalex in portefeuille hebben. Dit deel van Voorburg-Noord wordt al jaren geteisterd door een afvalplaag mede veroorzaakt door een onvoldoende werkende Avalex, haperende techniek van afvalcontainers, halve maatregelen van de gemeente en asociaal gedrag van burgers.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.