Amateur tuinders eren hun naamgever

12 april – Vorig jaar verhuisde de Amateur Tuinvereniging Nicolaas Beetslaan (ATV) naar een locatie in park ’t Loo langs de Spinozalaan. De dames en heren tuinders zijn daar al aardig gewend en nu het buitenseizoen weer begint is het ook tijd om een beetje aan de weg te timmeren. nicolaad beets DSC_0892 (1)Vanaf de Bruijnings Ingenhoeslaan is bij het tuincomplex een spandoek gehangen met als logo een beeltenis van theoloog en predikant Nicolaas Beets. die ook proza, poëzie en preken schreef. Zijn bekendste werk is de Camera Obscura dat hij als ‘Hildebrand’ schreef. Het bestuur van de ATV wil met het doek niet alleen de befaamde naamgever van de vereniging alle eer aan doen maar vooral hun jarenlange aanwezigheid langs de spoordijk aan de Nicolaas Beetslaan niet verloochenen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.