Verwarring over Amsterdamse postcodes

20 april – ‘Is er alles aan gedaan om de brievenbus bij Nieuw Heeswijk te behouden staat er vervolgens eentje met raadselachtige postcodes’, mailt ons Margreet Pinkse. brievenbusInderdaad vreemd en vooral goed opgemerkt. Er is dan ook verwarring onder de mensen die hier aan het Westeinde hun brief posten naar andere bestemmingen want vanuit deze brievenbus zullen zeker niet honderden brieven per dag naar de postcodes 1000 t/m 2199 gaan. Ontrafeling van het mysterie is dan ook op zijn plaats. Het moet ergens in de magazijnen van Post.nl fout zijn gegaan. Daar is deze postbus op transport naar Voorburg gegaan terwijl die ergens in Amsterdam had moeten staan want de postcodes slaan op een aantal gebieden in de hoofdstad en omgeving. Nu staat er ergens in Amsterdam vast en zeker een brievenbus die ooit in Voorburg heeft gestaan met voor Amsterdammers vreemd postcodes die beginnen met 2200. Nog meer vreemds aan deze bus? Als je goed kijkt zie je op de halve postzegel rechts in het vakje, Nederland 2014. Dit moet wel een heel oude brievenbus zijn die in Voorburg terecht is gekomen.

Reactie van W. Bakker: ‘Aansluitend op het bericht van 20 april 2018 over brievenbus met Amsterdamse postcodes bij Nieuw Heeswijk: eenzelfde brievenbus met die postcodes staat op Mgr. van Steelaan bij de sportschool, tegenover de Aldi’.

Reactie van M. Jager: ‘Hetzelfde geldt ook voor de brievenbus op de hoek van de Rozenboomlaan en de Oltmansstraat. Speciale aanbieding?’

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.