Nieuwe wethouders geïnstalleerd

Wethouders IMG_73715 juni – De fracties van de VVD, CDA, PvdA en CU-SGP hebben tijdens de vergadering van de gemeenteraad het nieuwe coalitie-akkoord ‘Samen aan zet’ gepresenteerd. Daarna heeft de raad na schriftelijke stemming de nieuwe wethouders geïnstalleerd hier op de foto; Astrid van Eekelen (VVD), Juliette Bouw (CDA), Nadine Stemerdink (PvdA) en Jan-Willem Rouwendal (CU-SGP). De gemeenteraad nam afscheid van de wethouders Floor Kist, Lia de Ridder en Bianca Bremer. Een welkom was er voor vier nieuwe raadsleden Arnold Brans (VVD), Stijn Strous (CDA), Delroy Blokland (PvdA) en Kees Verschoor (CU-SGP). De fractie van CU-SGP heeft tevens een nieuwe fractievertegenwoordiger: Hans Mulder.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.