Erehaag bij afscheid leerlingen basisschool

school IMG_408212 juli – Vaak vervuld van weemoed nemen ook in Voorburg deze week vele honderden leerlingen van groep 8 afscheid van hun geliefde school. Zo ook de jongens en meisjes van basisschool Essesteijn. Na een aantal drukke weken, die bijna geheel in het teken stonden van de eindmusical, werden ze met een afscheidslied uitgezwaaid. De groepen 8 van volgend jaar hielden bogen vast en alle kinderen vormden een erehaag op het schoolplein waar ook vele ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden van de toekomstige brugklassers op af waren gekomen. Het leven als basisschoolleerling zit erop en de kinderen vliegen uit naar de verschillende middelbare scholen in de omgeving.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.