’24 uurs huisartsenpost terug in gemeente’

30 juli –  Voor spoedeisende medische hulp moeten inwoners van Leidschendam-Voorburg steeds verder reizen nu de hulppost in het Bronovo ziekenhuis in de nachtelijke uren gaat sluiten. Iedereen moet dan naar het Westeinde ziekenhuis. Voor Gemeentebelangen is het welletjes en de partij vindt dat er hier een 24 uurs huisartsenpost komt en wil dat het college actie onderneemt om die spoedeisende hulp te regelen. ‘Het college moet nu gewoon aan de bak’, zegt raadslid Freek Steutel.

‘Wat ons betreft ondersteunt het college het initiatief van een aantal huisartsen wij zeer positief over zijn; een huisartsenpost in KJ44 vlakbij de Damlaan. Als de gemeenteraad daar toch geen jongerenvoorziening wil, dan is KJ44 een prima plek voor een huisartsenpost. De spoedeisende hulp steeds verder wordt uitgehold. Moeten we straks naar Delft of Den Haag wanneer we spoedeisende hulp nodig hebben? Stel je voor, ’s nachts met een ziek kind op schoot minimaal een half uur reizen met je auto of taxi’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.